vineri, 9 martie 2012

Monaco vs Guingamp

Proprietarului, Monaco este reachest în Ligue 2 şi a petrecut în clubul Janurary cea mai mare suma de bani, în Franţa, după ce PSG. În ciuda faptului că clubul se află încă în zona minată şi de o victorie aici ar fi obţinut dacă vor să supravieţuiască!

Dar, în ultimele 13 jocuri din toate competiţiile Monaco a făcut destul de bine: 3 infrangeri, 4 remize şi 6 victorii. Dacă ne uităm adânc, vom vedea dfeasts erau impotriva bune părţi sau în forma: Bastia si Arles. Monaco are 3 jocuri neînvinsă în ultima vreme, cu 2 victorii si 1 egal la Sedan. În toate aceste 3 jocuri au venit de la 1 sau 2 goluri în spatele. Acest lucru înseamnă spiritul de echipă bună şi semne puternice reacţii adverse. Dacă ne uităm în interiorul echipei vom găsi jucători foarte Godo, cum ar fi Dirar (ex-Brugge) şi Toure Ibrahima luate din EAU care umplute deja de 4 ori în 6 jocuri.

În seara asta Defender Tzavelas, apărător, Wolf şi atacantul Vahirua sunt toţi afară, în timp ce mijlocaşii Coulibaly şi Germain sunt îndoielnice.

Guingamp a primit un bun punct de la Troyes, dar a marcat doar 12 goluri în 13 jocuri de deplasare. Acest lucru s-ar putea costa ineficiency ei in seara asta împotriva unei partituri secundare ăla aproape fiecare joc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu