sâmbătă, 10 martie 2012

Partizan Beograd v FK Sloboda Uzice

Acesta este un joc din etapa 17 în campionatul de fotbal sârb, Jelen Super Liga. După pierderea neaşteptată a două puncte în prima rundă a doua parte a sezonului, de 4 ori campioana şi, de asemenea, acest sezon cea mai buna echipa din tara - Partizan Belgrad, este "doar" de la opt puncte avantaj înainte de cele mai apropiate echipe, Crvena Zvezda , Voivodina, ... şi cu multe jocuri plecat. Deci, acesta este momentul potrivit pentru a Partizan arate de ce sunt atât în limba sârbă domine liga.

Antrenorul, Avram Grant a spus Partizan va juca fotbal foarte atac, mult mai ofensivă decât a fost cazul în runda precedentă în Novi Pazar. Pe lângă faptul victoria în jocul de astăzi înseamnă menţinerea avantajelor de puncte, acest joc va fi, de asemenea, un motiv de mare pentru gazde, deoarece şi-au pierdut în deplasare cu Sloboda mai devreme in sezon.

 
Oaspetii au fost echipa foarte solida atunci, dar acum, în opinia mea, ele nu dispun de un cuplu de jucatori de calitate, după foarte importante, a parasit echipa.

 
Deci, calitatea este, de departe, pe partea de Partizan, plus o motivaţie uriaşă pentru răzbunare, din cauza înfrângerii în joc reciproc în primul rând, plus sperăm să vedem un stadion plin şi apoi victorie mare pentru campioni ar trebui să fie foarte mult de aşteptat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu