joi, 1 martie 2012

Olimpija Ljubljana - Alba Volan

Ei bine, în această serie Olimpija Ljubljana conduce cu 3:2 si astazi, daca vor castiga, ei vor merge în runda următoare împotriva Medvescak.
În primul rând trebuie să spun al cincilea joc a fost foarte ciudat între aceste două echipe. Alba Volan a fost un mare favorit pentru o victorie, dar au pierdut acasă, în ciuda faptului că în ultimele două jocuri în care a câştigat cu 7:2 şi 8:1 împotriva Ljubljana. Alba are un joc mai bun, mai multe fotografii ... Olimpija, în care jocul a fost fără câţiva jucători importanţi .. Dar meniurile ciudat un pic mai mult şi Alba a pierdut la final.
Pentru acest joc, voi paria din nou pe Alba Volan. Ei se joaca mult mai bine acasa, dar în ciuda faptului că eu cred ei pot câştiga acest joc.
Olimpija Ljubljana sunt cu un probleme mari cu jucatori accidentati pentru acest joc. Ei vor fi, fără linia de start în sus. Marţi, primul portar Jean Philippe Lamoreux ridica un prejudiciu si el va fi de 2-3 săptămâni. Olimpija Ljubljana sunt cu doar Matic Boh (GK). Olimpija, de asemenea, este fără: Matej Hocevar, Anze Ropret, Ziga Pance şi Petr Sachl. Scott Hotham este îndoielnică.
Alba Volan are echipa mai buna. Olumpija Ljubljana sunt probleme mari cu jucatori accidentati, au avut noroc în această serie şi cred că nu merită să continue în acest playoff.
Voi merge cu opţiune mai sigură .. Alba Volan victorie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu