miercuri, 7 martie 2012

Wrexham - Luton


Wrexham FC găzdui meciul cu Luton periculos.
In ultimele 6 meciuri Wrexham-a pierdut de 2 ori, si a castigat de 4 ori. Fără a atras nici un joc. La casa ei are aproape cel mai bun rezultat întreaga Albastru League Piaţa Premier. 13W 2D 2L-i lasa sa pentru a colecta 41 de puncte, şi este la numai 1 punct mai putin decat Fleetwood Town, care are 42 de puncte adunate de la domiciliu pana acum in acest sezon. dar merită să menţionăm că au avut mai mult de 2 jocuri Wrexham. De fapt, Wrexham are 8 puncte mai putin decat Fleetwood în clasamentul general. Dar, de asemenea, 2 jocuri jucate mai puţin. Dacă Fleetwood trebuie să joace mai mult de 10 jocuri, mult înseamnă Wrexham trebuie să meargă 12 jocuri.

Luton, în opinia mea au deja loc de muncă bun în acest sezon, 65 de puncte adunate dupa 34 jocuri. Lăsaţi-i să stea la locul 3. Diferit de la Wrexham, care nu prezinta o astfel de rezultate bune pe stadioane distanţă. Luton a castigat de 6 ori, 8 jocuri elaborat şi a pierdut doar de 2 ori. Jocuri trase a dedus potenţiale puncte de la ei. Una dintre care 2 pierdute deplasare a fost de câteva săptămâni în urmă într-un joc împotriva Barrow 1:0. După ce, au jucat acasă împotriva oraşului baie şi recuperat cu 2:0 victorie.
Prima etapă dintre aceste cluburi a fost jucat de la Luton, în octombrie, şi de acolo a castigat Wrexham.

Aceasta liga are doar un singur loc de promovare directă, şi nu cred că Wrexham vrea să fie în play-off pentru promovare. Sirul lung câştigătoare a construit un grad înalt de încredere pentru jucătorii Wrexham. Ei au un joc de înaltă calitate, şi în opinia mea, ele Wrexham este mai presus de acest nivel.
01:00 mele prezise înscrie în favoarea Wrexham.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu